Selecteer wijze zoeken
 
  • Website
  • Web
Search
dinsdag 30 mei 2017

Trainingen Berkel en Rodenrijs augustus

In de zomermaand augustus kunt u in Berkel en Rodenrijs starten met onze speciale ontwerptrainingen, zowel laagspanning als hoogspanning. Gaat u inspectiewerkzaamheden uitvoeren, kies dan voor de populaire training ILS 1. Meer elektrotechnische trainingen vind u in het overzicht.

Trainingen Berkel en Rodenrijs

21-08   NEN 1010/3140 Inspecteur Laagspanning 1 (ILS 1) - SCIOS Scope 8, Stipel en Certium 

In deze training wordt u voorbereid om elementaire inspectiewerkzaamheden aan bestaande (NEN 3140) en nieuwe (NEN 1010) laagspanningsinstallaties uit te voeren. De inspectie bestaat uit een deel visuele controle en een deel meten en beproeven. Aan de hand van praktijksituaties maken wij de visuele controle inzichtelijk. Met uw eigen meetapparatuur voert u in onze praktijkruimte metingen uit om uw instrument beter te leren kennen. Daarnaast toetst u de waarden aan de acceptatiecriteria die de geldende norm stelt. 

Deze training duurt 4 dagen waarvan 1 dag theorie en 3 dagen praktijk.

28-08 NEN 1010 Ontwerpdeskundige Laagspanning (avond)

In deze avondtraining krijgt u inzicht en vaardigheden in het ontwerpen van veilige en bedrijfszekere laagspanningsinstallaties. Voor het ontwerpen, onderhouden en inspecteren van laagspanningsinstallaties doet u, naast kennis van NEN 1010, tijdens deze ontwerptraining ook kennis op van schakelmateriaal en beveiligingsmiddelen. De eigenschappen en de juiste toepassing hiervan bepalen in hoge mate de veiligheid van elektrische installaties.

De training NEN 1010 ontwerpen van laagspanningsinstallaties duurt 12 avonden en bestaat uit theorie.

28-08 Ontwerpdeskundige Hoogspanning (avond)

Ontwerpen van veilige en bedrijfszekere hoogspanningsinstallaties, daar krijgt u vaardigheden in tijdens deze training. U leert de veiligheid te waarborgen van werkzaamheden waarbij een hoogspanningsinstallatie gevaar oplevert. En u voorkomt financiële schade door het stilvallen van productieprocessen bij uitval van een installatie.

De training bestaat uit 10 avonden theorie en 2 dagen praktijkles.

28-08 Asset Management

Leveren uw installaties een optimale bijdrage aan uw proces? Krijg de juiste balans tussen beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kosten. Deze training is gebaseerd op de internationale standaard voor optimaal beheer van assets, namelijk: ISO 55000/1/2. Onderwerpen die de revue passeren zijn: stakeholderanalyse, risicomanagement, leiderschap en beheersing van processen.

De training duurt 3 dagen en u behandelt met name de theorie.

30-08 NEN 3140/NEN 3840 Vakbekwaam Persoon Laag- en Hoogspanning (VP LS/HS)

In deze training leert u gevaren voorkomen die door elektriciteit kunnen worden veroorzaakt. Een vakbekwaam persoon verricht regelmatig elektrotechnische en/of niet-elektrotechnische werkzaamheden aan of nabij hoog- en laagspanninginstallaties, onder verantwoordelijkheid van een werkverantwoordelijke.

De training duurt 7 dagen, met ’s ochtends theorieles en ’s middags praktijkles in het hoog- en laagspanningspracticum.

Mijn training staat er niet tussen

Wilt u een andere training bij ons volgen, dat kan! Bekijk ons volledige aanbod op de trainingspagina.
Heeft u meer behoefte aan maatwerk of wilt u een incompany training, neem dan contact met ons op.
Bel 038 452 99 91 of stuur een e-mail.