Selecteer wijze zoeken
 
  • Website
  • Web
Search

Werken bij Quercus

Quercus Technical Services is een snel groeiend familiebedrijf dat met 50 medewerkers verantwoordelijk is voor het uitvoeren van inspecties en het verzorgen van opleidingen voor alle segmenten van de industriële markt.

Wij bieden een prettige werksfeer en een goede teamspirit. Quercus staat voor divers werk, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een informele werksfeer. U kunt zich als medewerker van Quercus verder ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt contact opnemen met de afdeling HR, 038 - 452 99 91 of stuur een mail naar c.labad@qts.nl.

Over ons

Het doel van Quercus is om uw elektrotechnische kennis- en competentieniveau te verhogen en te zorgen dat u beschikt over veilige en bedrijfszekere installaties met uitstekende prestaties.

Quercus diensten

Onze diensten hebben betrekking op de volledige levenscyclus van elektrotechnische laag-  en hoogspanningsinstallaties. U kunt onze expertise inschakelen bij het ontwerp, de bouw, inbedrijfstelling, bediening, onderhoud en ontmanteling van elektrische installaties. We leggen daarbij de nadruk op veiligheid, beschikbaarheid en continuïteit. 

Quercus vestigingen

In Nederland hebben we vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Den Helder, IJmuiden, Vlissingen en Zwolle. Deze locaties beschikken allen over unieke practica waar u de theorie direct in praktijk brengt. Internationaal werken wij voor organisaties in Kazachstan, Nigeria, Polen, Rusland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Persoonscertificatie

Onze trainingen kunt u afsluiten met een Certium, CompEx, IECEx 05 of Stipel-persoonscertificaat. Dit is een uniforme manier om duidelijkheid te geven wat een deelnemer moet kennen en kunnen om veilig te werken aan, met of in de nabijheid van een elektrotechnische installatie. 

Wij leiden personen niet op om een kunstje te leren, wij leiden personen op zodat zij op verantwoorde wijze taken kunnen verrichten!

Quercus vacatures

Meer dan genoeg banen om je energie in te steken.
Bekijk onze vacatures.

Direct Contact

 Bel: 038 452 99 91

Pers

Alle informatie over Quercus vindt u op onze website. Voor journalisten en andere
publieksvoorlichters hebben wij een speciale perspagina ingericht. Alle uitingen,
waaronder pers- en nieuwsberichten van en over Quercus, vindt u hier. Daarnaast biedt
de pagina beeldmateriaal die u kunt gebruiken. Voor persvragen of interviewverzoeken
kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie. 

Ga naar de perspagina