Selecteer wijze zoeken
 
  • Website
  • Web
Search

Quercus Partners

Kenteq

Kenteq is hét kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap. Kenteq heeft als doel bij te dragen aan hoogwaardig vakmanschap in de techniek. Door kennisoverdracht, begeleiding, training, scholing en advisering. De producten en diensten richten zich op loopbaanontwikkeling van werknemers en het verhogen van het totale vakmanschap in bedrijven. Kenteq zoekt daarbij bewust naar samenwerking met het beroepsonderwijs en anderen.

Parkstad Inspecties

Parkstad Inspecties is een toonaangevend en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van elektrotechnische installaties en arbeidsmiddelen en gasinstallaties. 'Veiligheid als norm' is het bedrijfsmotto en dat komt tot uiting in alle diensten. U vindt vestigingen en partners in heel Nederland.

Parkstad Inspecties geeft haar klanten onafhankelijk advies met betrekking tot het realiseren van de wettelijk vereiste technische veiligheid, brandveiligheid, bedrijfszekerheid en duurzaamheid van technische installaties.

ROC Kop van Noord-Holland

Samen met ROC Kop van Noord-Holland en Tetrix Bedrijfsopleiding is Quercus een bijzondere samenwerking aangegaan met het doel de kloof tussen schoolverlaters en bedrijfsleven te overbruggen.

Het ROC is een onafhankelijke stichting die zich richt op de belangen van de consument die opzoek is naar de meest relevante en actuele informatie over onderwijs. Het ROC zet alle informatie voor de consument op een rijtje. Zo brengt de stichting het educatieve landschap in kaart voor een zo breed mogelijk publiek om het onderwijs toegankelijker te maken.

Tetrix Bedrijfsopleidingen

Samen met Tetrix Bedrijfsopleiding en ROC Kop van Noord-Holland is Quercus een bijzondere samenwerking aangegaan met het doel de kloof tussen schoolverlaters en bedrijfsleven te overbruggen. 

Tetrix is een organisatie die haar oorsprong vindt in de regionale bedrijfsscholen in Noord-Holland en heeft vestigingen in Den Helder, Heerhugowaard en Zaandam. De aandeelhouders van Tetrix vertegenwoordigen het bedrijfsleven dat behoefte heeft aan instroom van goed opgeleide technici.

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord geeft vorm aan de (economische) toekomst van de regio Noord-Holland Noord. Ze werken in opdracht van aandeelhouders en in nauwe samenwerking met overheden, marktpartijen, ondernemers, onderwijsinstellingen, kennisinstituten en non-profitorganisaties. Dit illustreert ook hun positie: midden in de samenleving, als uitvoerder en regisseur van de vooruitgang van de regio Noord-Holland Noord.

Ook een partner van Quercus worden?

Ziet u mogelijkheden voor uw bedrijf om met Quercus samen te werken?

Maak nu een afspraak