Selecteer wijze zoeken
 
  • Website
  • Web
Search

Trainingen Hoogspanning (NEN 3840)

NEN 3840 Voldoend Onderricht Persoon Hoogspanning (VOP HS) 1 dag

In de training NEN 3840 Voldoend Onderricht Persoon Hoogspanning (VOP HS) van Quercus raakt u bekend met de risico’s die gepaard gaan met het uitvoeren van werkzaamheden aan of nabij elektrische hoogspanningsinstallaties. Na deze VOP HS training bent u in staat om de aanwezige elektrische gevaren te herkennen en daar verantwoord mee om te gaan.

Meer informatie
NEN 3840 Vakbekwaam Persoon Hoogspanning (VP HS) 6 dagen

In de training NEN 3840 Vakbekwaam Persoon Hoogspanning (VP HS) van Quercus leert u veilig werken aan en nabij elektrische hoogspanningsinstallaties. Na afloop heeft u inzicht in de mogelijke gevaren tijdens elektrotechnische werkzaamheden en kunt u voorzorgmaatregelen nemen.

Meer informatie
Herkwalificatie NEN 3840 Vakbekwaam Persoon Hoogspanning 3 dagen

In de herkwalificatie NEN 3840 Vakbekwaam Persoon Hoogspanning van Quercus leert u in een verkort programma veilig werken aan en nabij elektrische installatie. Na afloop heeft u inzicht in de mogelijke gevaren tijdens elektrotechnische werkzaamheden en kunt u voorzorgmaatregelen nemen.

Direct inschrijven Meer informatie
NEN 3840 Installatie- en Werkverantwoordelijke Hoogspanning (IVWV HS) 8 dagen

In de training NEN 3840 Installatie- en Werkverantwoordelijke Hoogspanning (IVWV HS) van Quercus leert u de verantwoordelijk dragen voor een veilige bedrijfsvoering van elektrische hoogspanningsinstallaties. Na afloop kunt u de elektrische veiligheid in uw organisatie implementeren en beheren.

Direct inschrijven Meer informatie
Herkwalificatie NEN 3840 Installatie- en Werkverantwoordelijke Hoogspanning 4 dagen

In de herkwalificatie NEN 3840 Installatie- en Werkverantwoordelijke Hoogspanning van Quercus
leert u in verkorte tijd de verantwoordelijkheid dragen voor een veilige bedrijfsvoering van elektrische hoogspanningsinstallaties. U kunt de elektrische veiligheid in uw organisatie implementeren en beheren.

Direct inschrijven Meer informatie
Inspecteur Hoogspanning (IHS) 5 dagen

In de training Inspecteur Hoogspanning (IHS) van Quercus leert u hoogspanningsinstallaties
tot circa 30 kV keuren. De training bestaat grotendeels uit praktijk en met behulp van specialistische apparatuur van ‘Vandentempel’ kunnen wij een grote diversiteit aan metingen laten zien.

Meer informatie
Bedieningsdeskundige Hoogspanning (BD HS) 8 dagen

In de training Bedieningsdeskundige Hoogspanning (BD HS) van Quercus leert u risico's voorkomen die personen lopen bij de uitvoering van bedieningshandelingen of werkzaamheden aan elektrische installaties. Na afloop herkent u elektrotechnische risico’s en kunt u ze met de juiste voorzorgsmaatregelen beperken.

Meer informatie
STCW Hoogspanning voor de Scheepvaart 5 dagen

De training STCW Hoogspanning voor de Scheepvaart van Quercus is een verplichte bijscholing die zeevarenden voor 2017 moeten volgen om hun vaarbevoegdheidsbewijs te behouden en in de volle breedte van de maritieme bedrijfstak inzetbaar te blijven.

Meer informatie
Hoogspanningsdeskundige (HSD) 5 dagen

In de training Hoogspanningsdeskundige (HSD) van Quercus krijgt u meer technisch inzicht in de aanleg en werking van hoogspanningsinstallaties en hoogspanningsnetten. Na de training bent u in staat het beheer te voeren over uitgebreide elektrotechnische installaties en deze te beoordelen op een veilige aanleg en werking.

Direct inschrijven Meer informatie
Basis Beveiligingstechniek Hoogspanning (BBT HS) 3 dagen

De training Basis Beveiligingstechniek Hoogspanning (BBT HS) van Quercus geeft u inzicht in de uitgangspunten van de beveiligingstechniek. Deze hoogspanningstraining is een goede basis voor de training 'Uitvoerder Beveiligingstechniek' en voor degene die zich wil bekwamen in beveiligingsinstallaties.

Meer informatie
Basis Beveiligingstechniek Hoogspanning (avond) 5 avonden

De avondtraining Basis Beveiligingstechniek Hoogspanning van Quercus geeft u inzicht in de uitgangspunten van de beveiligingstechniek. Deze hoogspanningstraining is een goede basis voor de training 'Uitvoerder Beveiligingstechniek' en voor degene die zich wil bekwamen in beveiligingsinstallaties.

Meer informatie
Uitvoerder Beveiligingstechniek Hoogspanning (UBT HS) 3 dagen

In de training Uitvoerder Beveiligingstechniek Hoogspanning (UBT HS) van Quercus krijgt u inzicht en vaardigheden in het beveiligen, testen en installeren van bedrijfszekere beveiligingsinstallaties.

Meer informatie
Ontwerpdeskundige Hoogspanning (middag of avond) 10 dagdelen, 2 dagen

De training Ontwerpdeskundige Hoogspanning (middag of avond) van Quercus geeft u vaardigheden in het ontwerpen van veilige en bedrijfszekere hoogspanningsinstallaties. U leert de veiligheid te waarborgen van werkzaamheden waarbij een hoogspanningsinstallatie gevaar oplevert.

Direct inschrijven Meer informatie
Vision Network Analysis - analyse van elektriciteitsnetten 2 dagen

In de training Vision Network Analysis van Quercus leert u met behulp van dit softwarepakket elektriciteitsnetten analyseren. Met Vision kunnen loadflow-, kortsluitberekeningen en storings- en betrouwbaarheidsanalyses worden uitgevoerd.

Direct inschrijven Meer informatie
Elektrische Energietechniek 2 dagen

De training Elektrische Energietechniek van Quercus verduidelijkt de link tussen theorie en praktijk. Met betrekking tot geldende voorschriften en veiligheidsmaatregelen wordt niet alleen duidelijk dat ze er zijn, maar vooral waarom deze er zijn. Draaistroom, technisch magnetisme en warmteontwikkeling ten gevolge van verliezen verhogen het inzicht in de werking van alle componenten, waaronder schakelaars, kabels, motoren en transformatoren.

Meer informatie
Inschrijven herexamen

Wilt u zich inschrijven voor een herexamen? 

Neem contact met ons op.

Keuzehulp Ex trainingen

IECEx, ATEX of CompEx? Wij helpen u bij het kiezen van de juiste training. Klik hier voor de Keuzehulp. 

Overnachten in Zwolle

Als klant van Quercus kunt u tijdens uw training tegen het 'Quercustarief' overnachten in Zwolle. Neem contact op via 038 452 99 91 en vraag naar de mogelijkheden.

Dyslexie

Voor personen met dyslexie bieden wij de mogelijkheid om het lesmateriaal aan te passen met een speciaal lettertype, ontwikkeld door Lexima. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat het omzetten van lesmateriaal maximaal 10 werkdagen duurt. Lees meer.