Selecteer wijze zoeken
 
  • Website
  • Web
Search

Trainingen Laagspanning (NEN 1010 en NEN 3140)

NEN 3140 Voldoend Onderricht Persoon Laagspanning (VOP LS) 1 dag

In de training NEN 3140 Voldoend Onderricht Persoon Laagspanning (VOP LS) van Quercus leert u de risico’s van werkzaamheden aan of nabij elektrische installaties. Na deze VOP laagspanningstraining bent u in staat om elektrische gevaren te herkennen en daar verantwoord mee om te gaan.

Meer informatie
NEN 3140 Vakbekwaam Persoon Laagspanning (VP LS) 3 dagen

In de training NEN 3140 Vakbekwaam Persoon Laagspanning van Quercus leert u veilig werken aan en in de buurt van elektrische installaties. Na afloop beschikt u over inzicht in de mogelijke gevaren tijdens elektrotechnische werkzaamheden en de te nemen voorzorgmaatregelen.

Direct inschrijven Meer informatie
Herkwalificatie NEN 3140 Vakbekwaam Persoon Laagspanning 2 dagen

In de herkwalificatie NEN 3140 vakbekwaam persoon laagspanning van Quercus leert u in een verkorte tijd veilig werken met elektrische installaties. Na afloop van de herkwalificatie beschikt u over inzicht in de mogelijke gevaren tijdens elektrotechnische werkzaamheden en de te nemen voorzorgmaatregelen.

Direct inschrijven Meer informatie
NEN 3140 Installatie- en Werkverantwoordelijke Laagspanning (IVWV LS) 5 dagen

In de training NEN 3140 Installatie- en Werkverantwoordelijke Laagspanning (IVWV LS) van Quercus leert u de verantwoordelijkheid te dragen voor een veilige bedrijfsvoering van elektrische laagspanningsinstallaties. Na afloop kunt u de elektrische veiligheid in uw organisatie implementeren en beheren.

Direct inschrijven Meer informatie
Herkwalificatie NEN 3140 Installatie- en Werkverantwoordelijke Laagspanning 3 dagen

In de herkwalificatie NEN 3140 Installatie- en Werkverantwoordelijke Laagspanning van Quercus leert u in verkorte tijd de verantwoordelijkheid te dragen voor een veilige bedrijfsvoering van elektrische laagspanningsinstallaties. Na afloop heeft u handvatten om de elektrische veiligheid in uw organisatie te implementeren en te beheren.

Direct inschrijven Meer informatie
NEN 1010/NEN 3140 Inspecteur Laagspanning 1 (ILS 1) - SCIOS Scope 8, Stipel en Certium 4 dagen

In de training NEN 1010/NEN 3140 Inspecteur Laagspanning 1 (ILS 1) - SCIOS Scope 8, Stipel en Certium van Quercus leert u nieuwe en bestaande elektrische installaties keuren en bepaalt u of installaties voldoen aan de veiligheidseisen.

Direct inschrijven Meer informatie
Herkwalificatie NEN 1010/NEN 3140 Inspecteur Laagspanning 1 - SCIOS Scope 8, Stipel en Certium 2 dagen

In de herkwalificatie NEN 1010/NEN 3140 Inspecteur Laagspanning 1 - SCIOS Scope 8, Stipel en Certium van Quercus wordt uw kennis opgefrist over het keuren van nieuwe en bestaande elektrotechnische installaties en het interpreteren van meetwaarden.

Direct inschrijven Meer informatie
NEN 1010/NEN 3140 Inspecteur Laagspanning 2 (ILS 2) 4 dagen

Na het volgen van de training NEN 1010/NEN 3140 Inspecteur Laagspanning (ILS 2) van Quercus bent u in staat om aan de hand van een keuring aan te tonen of een elektrische laagspanningsinstallatie voldoet aan de veiligheidscriteria. De training is een theoretische en praktische verdieping op de training 'Inspecteur Laagspanning 1'.

Meer informatie
NEN 3140 Inspecteur Elektrische Arbeidsmiddelen (IEA) - SCIOS Scope 9 en Certium 1 dag

In de training NEN 3140 Inspecteur Elektrische Arbeidsmiddelen (IEA) - SCIOS Scope 9 en Certium van Quercus leert u de theoretische en praktische aspecten die van belang zijn bij het periodiek keuren van elektrisch gereedschap.

Direct inschrijven Meer informatie
NTA 8220 Inspecteur Brandrisico Elektrisch Materieel - SCIOS Scope 10 3 dagen

In de training NTA 8820 Inspecteur Elektrisch Materieel op Brandrisico - SCIOS Scope 10 van Quercus leert u elektrische installaties en apparatuur beoordelen op brandveiligheid volgens de Nederlandse Technische Afspraak (NTA) 8220.

Meer informatie
NEN 1010 Ontwerpdeskundige Laagspanning (OD LS) 7 dagen

In de training NEN 1010 Ontwerpdeskundige Laagspanning (OD LS) van Quercus krijgt u inzicht en vaardigheden in het ontwerpen van veilige en bedrijfszekere laagspanningsinstallaties. Ook doet u kennis op van schakelmateriaal en beveiligingsmiddelen.

Direct inschrijven Meer informatie
NEN 1010 Ontwerpdeskundige Laagspanning (avond) 12 avonden

In deze avondtraining NEN 1010 Ontwerpdeskundige Laagspanning van Quercus krijgt u inzicht en vaardigheden in het ontwerpen van veilige en bedrijfszekere laagspanningsinstallaties. Ook doet u kennis op van schakelmateriaal en beveiligingsmiddelen. 

Meer informatie
Power Quality 1 dag

In de training Power Quality van Quercus leert u een mening vormen over de kwaliteit van de spanning. Op basis van theorie en praktijkvoorbeelden kunt u na de training een helder beeld geven van Power Quality.

Meer informatie
IEC 60092 Ontwerpdeskundige Laagspanning Scheepvaart en Offshore (OD S&O) 7 dagen

In de training IEC 60092 Ontwerpdeskundige Laagspanning Scheepvaart en Offshore (OD S&O) van Quercus krijgt u vaardigheden in het ontwerpen van veilige en bedrijfszekere elektrische installaties aan boord van schepen.

Meer informatie
Gaia LV Network Design - analyseren en ontwerpen van laagspanningsnetten 2 dagen

In de training Gaia LV Network Design van Quercus leert u met behulp van dit softwarepakket laagspanningsnetten analyseren en ontwerpen. Met het gereedschap kunt u op een eenvoudige wijze de spanningshuishouding, de belasting van netcomponenten en de aardingsveiligheid van gebruikers bij kortsluitingen in het net bepalen.

Direct inschrijven Meer informatie
Inschrijven herexamen

Wilt u zich inschrijven voor een herexamen? 

Neem contact met ons op.

Keuzehulp Ex trainingen

IECEx, ATEX of CompEx? Wij helpen u bij het kiezen van de juiste training. Klik hier voor de Keuzehulp. 

Overnachten in Zwolle

Als klant van Quercus kunt u tijdens uw training tegen het 'Quercustarief' overnachten in Zwolle. Neem contact op via 038 452 99 91 en vraag naar de mogelijkheden.

Dyslexie

Voor personen met dyslexie bieden wij de mogelijkheid om het lesmateriaal aan te passen met een speciaal lettertype, ontwikkeld door Lexima. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat het omzetten van lesmateriaal maximaal 10 werkdagen duurt. Lees meer.