Selecteer wijze zoeken
 
  • Website
  • Web
Search

Trainingen Management

Asset Management 3 dagen

Bedrijfsvoering van technische installaties wordt steeds complexer. Dit als gevolg van technische ontwikkelingen en wijzigingen in normen, wet- en regelgeving. U moet kunnen vertrouwen op de inzetbaarheid van installaties en bedrijfsmiddelen. En assets moeten bijdragen aan maximaal resultaat. Hoe leidt u dit proces professioneel?   

Krijg in de training Asset Management van Quercus inzicht in alle managementaspecten van de bedrijfsvoering van technische en kapitaalintensieve installaties. En geef hiermee sturing aan de implementatie van de normen in de totale bedrijfsvoering.

NIEUW De Asset Management training is met ingang van september 2016 herschreven op basis van 
ISO 55000/1/2 - de internationale standaard voor optimaal beheer van assets.

Direct inschrijven Meer informatie
Commissioning 3 dagen

Projecten binnen grote capital assets resulteren vaak in overschreden budgetten en deadlines. Er valt veel winst te behalen met de juiste commissioning kennis! Met een goed doordachte commissioningstrategie, een kundige organisatie en een goed systeem kunt u geld verdienen tijdens de voltooiing van het project en gedurende de hele levenscyclus van de installatie.

Direct inschrijven Meer informatie
Project Management 3 dagen

Negen van de tien megaprojecten overschrijden hun budget en lopen uit hun planning. Dan is het nog de vraag of ze ook binnen de gezette periode hun rendement opleveren. Projectbeheersing is een vak apart. Daartoe is deze masterclass project management van Quercus ontwikkeld, een internationaal georiënteerde training gericht op de realisatie van totale omvangrijke projecten.

Meer informatie
Inschrijven herexamen

Wilt u zich inschrijven voor een herexamen? 

Neem contact met ons op.

Overnachten in Zwolle

Als klant van Quercus kunt u tijdens uw training tegen het 'Quercustarief' overnachten in Zwolle. Neem contact op via 038 452 99 91 en vraag naar de mogelijkheden.

Dyslexie

Voor personen met dyslexie bieden wij de mogelijkheid om het lesmateriaal aan te passen met een speciaal lettertype, ontwikkeld door Lexima. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat het omzetten van lesmateriaal maximaal 10 werkdagen duurt. Lees meer.