Selecteer wijze zoeken
 
  • Website
  • Web
Search

Trainingen Management

Asset Management ISO 55000 2 dagen

In de masterclass Asset Management staat de normenreeks ISO 55000 over asset management centraal. Het principe is logisch en eenvoudig. Een ontwerp gevolgd door constructie, installatie en commissioning moet leiden tot een functionele en bedrijfszekere installatie.

Meer informatie
Commissioning 2 dagen

In de masterclass commissioning krijgt u antwoord op de vraag hoe draag in mijn installatie na nieuwbouw probleemloos over? De oplevering van installaties gaat namelijk vaak gepaard met tegenslagen en de kosten en planning kunnen uit de hand lopen. Dan is het daarna de vraag of commissioning, bediening en onderhoud naadloos op elkaar aansluiten. Na afloop van deze masterclass heeft u een uitstekend beeld van de aspecten die leiden tot een vlekkeloze inbedrijfstelling.

Direct inschrijven Meer informatie
Installatieverantwoordelijkheid (IV-schap) 2 dagen

In de masterclass Installatieverantwoordelijkheid krijgt u inzicht in alle aspecten van het IV-schap. U bent installatieverantwoordelijke want u heeft een gedegen opleiding genoten en beschikt over het certificaat IV/WV. De handtekening was snel gezet en vanaf dat moment gaat u over de elektrische installatie. Nu begint de worsteling.

Direct inschrijven Meer informatie
Risk Based Inspections & Reliability Centered Maintenance 2 dagen

In de masterclass Risk Based Inspections & Reliability Centered Maintenance krijgt u handvatten om de bedrijfsvoering beter beheersbaar te maken tegen langere kosten.

Meer informatie
Inschrijven herexamen

Wilt u zich inschrijven voor een herexamen? 

Neem contact met ons op.

Keuzehulp Ex trainingen

IECEx, ATEX of CompEx? Wij helpen u bij het kiezen van de juiste training. Klik hier voor de Keuzehulp. 

Overnachten in Zwolle

Als klant van Quercus kunt u tijdens uw training tegen het 'Quercustarief' overnachten in Zwolle. Neem contact op via 038 452 99 91 en vraag naar de mogelijkheden.

Dyslexie

Voor personen met dyslexie bieden wij de mogelijkheid om het lesmateriaal aan te passen met een speciaal lettertype, ontwikkeld door Lexima. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat het omzetten van lesmateriaal maximaal 10 werkdagen duurt. Lees meer.