Advies en oplossingen elektrische energietechniek

Wilt u een elektrotechnische bedrijfscursus op maat, technische tekeningen laten beoordelen, uw installatieverantwoordelijkheid delegeren of hulp bij het opzetten van een elektrisch aanwijsbeleid? Vraag dan om Quercus advies! Wij bieden ondersteuning voor het veilig werken binnen de onderneming en bij het ontwerp, de aanleg, het wijzigen en uitbreiden van veilige en bedrijfszekere elektrotechnische installaties. Enkele voorbeelden zijn:

Elektrische aanwijsbeleid 

Wij ondersteunen u bij het opstellen en implementeren van het elektrische aanwijsbeleid. Daarmee kunnen we de organisatiestructuur voor de totale technische bedrijfsvoering vormgeven. Bij een eerste bezoek geven wij u onze visie over het aanwijsbeleid en welke stappen er nodig zijn om het proces doeltreffend en doelmatig te doorlopen. De discussie zal zich daarbij toespitsen op uw situatie.

Veiligheidssysteem

Wij adviseren en ondersteunen u met het opzetten van een veiligheidssysteem voor de totale bedrijfsvoering. Voor de technische bedrijfsvoering heeft Quercus een life cycle management systeem ontwikkeld waarbinnen het veiligheidssysteem is ingebed. Hierdoor is het ook mogelijk om binnen het systeem alleen de veiligheidsaspecten op te nemen. Voor iedereen een persoonlijk maar vooral ook een dynamisch veiligheidssysteem!

Onderhoudssysteem

Voor zowel nieuwbouwinstallaties als bestaande elektrotechnische installaties kan Quercus een onderhoudssysteem voor u opzetten, onderhouden en uitvoeren. Wij zien het onderhoud als onderdeel van het proces om bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Installatieverantwoordelijkheid 

Quercus is een onafhankelijke en onpartijdige organisatie die op verschillende wijzen u van dienst kan zijn als het gaat om installatieverantwoordelijkheid. Wij geven, voor het object waarvoor installatieverantwoordelijkheid geldt, onder andere advies en ondersteuning in het traject van delegeren.

 

 

Elektrotechnisch advies inwinnen

 

Heeft u een energietechnisch issue waar u niet uitkomt? Schroom dan niet om bij Quercus advies in te winnen. Wij staan u bij met raad en daad. 

 

 

 

 

   

  Voor vrijblijvend elektrotechnisch advies:
   

   

  038 452 99 91

  info@qts.nl

   

   

  Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

   

   

  Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


  Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.