Aestimavi certificaat

Met een Aestimavi certificaat toont u aan dat u beschikt over de juiste kennis en competenties op het gebied van laagspanning, hoogspanning, explosieveiligheid of management. Alle Quercus cursussen zijn af te sluiten met een Aestimavi examen en bijbehorend persoonscertificaat. De examens van Aestimavi zijn afgestemd op de landelijke vakbekwaamheidseisen.

Geldigheid Aestimavi persoonscertificaat

Een Aestimavi certificaat is drie jaar geldig. Loopt de geldigheid van uw Aestimavi certificaat af? Volg dan een herkwalificatie oftewel opfriscursus en slaag opnieuw voor uw examen(s) om uw persoonscertificaat geldig te houden.

Een beperkt aantal certificaten heeft echter geen vervaldatum, namelijk: Ontwerpdeskundige Laagspanning, Ontwerpdeskundige Hoogspanning, Hoogspanningsdeskundige en Ontwerpdeskundige Scheepvaart en Offshore.

Aestimavi en Quercus

Wilt u een Aestimavi persoonscertificaat behalen, dan selecteert u elke willekeurige cursus van Quercus en kiest u voor dit type certificaat. Het theorie- en/of praktijkexamen wordt dan afgenomen door een erkende examinator.

Over Aestimavi 
 

Aestimavi is een nieuw examenbureau, opgericht in 2017. De stichting Aestimavi heeft meer dan 40 jaar ervaring in de energiesector.

 

Naast eigen certificaten verzorgt Aestimavi examinering en certificering/diplomering voor SCIOS, Stipel en IECEx.

 

Advies over examinering en certificering:
 

 

038 452 99 91

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

 

 

Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.