Persoonscertificatie elektro- en energietechniek

Certificatie en diplomering in de elektro- en elektrische energietechniek is nodig om het veiligheidsheidsbewustzijn en de deskundigheid van medewerkers aan te tonen. Daarom ontvangt u bij Quercus een persoonscertificaat van vakbekwaamheid of een diploma als u een cursus en het bijbehorende examen met goed gevolg aflegt.  

Onafhankelijke beoordeling

Quercus biedt examens en certificaten/diploma's aan via verschillende onafhankelijke certificatie-instellingen en examenbureaus. Toets uw kennis en competenties en sluit onze elektro-, instrumentatietechnische en mechanische cursussen af met één van de onderstaande persoonscertificaten of diploma's.

Soort persoonscertificaten en diploma's

Quercus biedt u deze certificatiesoorten en diploma's, klik op het logo voor meer informatie over het persoonscertificaat of diploma.

Meer weten over certificatie in de energietechniek?

 

Wilt u meer informatie over certificatie of diplomering in de energietechniek of persoonlijk advies bij uw keuze? Neem gerust contact met
ons op.

 

 

 

 

 

Voor advies over persoonscertificatie en diplomering:
 

 

038 452 99 91

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

 

 

Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.