E-learning

Het begrip e-learning is niet meer weg te denken in een hedendaags leertraject. Bij Quercus is e-learning vaak onderdeel van onze blended learning ervaring. Blended learning is een mix van leermethoden. Enerzijds het klassikale lesmodel, anderzijds het online ondersteunende lesmodel. Zo heeft u the best of both worlds.

Waarom

Er zijn een aantal directe voordelen van e-learning, zoals: besparing van trainingstijd, leren op elke locatie en in eigen tempo. Daarnaast ook de ervaring van een klassikale les, bijvoorbeeld interactie met de docent en gelijkgestemden.

Voordelen
 • Hoogwaardige e-learningmodules
 • Eigen ontwikkelaars en materiaal
 • Klantspecifieke e-learning
 • Altijd en overal beschikbaar
Impressie e-learning

Bekijk in deze impressie wat u kunt verwachten van een Quercus e-learning. 


Nieuw: e-learning Vakbekwaam Laagspanning (VP LS)

Vanaf begin 2020 is de training Vakbekwaam Persoon Laagspanning ook beschikbaar met e-learning. Daardoor bent u niet 3 dagen, maar 2 dagen aanwezig op onze trainingslocatie. Kiest u voor VP LS mét e-learning dan behandelt u het grootste gedeelte van de theorie online, waar en wanneer het u uitkomt. U heeft volgend jaar dus twee trainingsopties:


E-learning explosieveiligheid

Klanten weten onze e-learning explosieveiligheid (ATEX) al geruime tijd te vinden. Vaak in combinatie met klassikale les(sen), maar de e-learning is ook als losstaande training verkrijgbaar. 

Klantspecifiek

Wilt u weten wat wij u op het gebied van e-learning of blended learning kunnen bieden, neem dan contact met ons op. Wij hebben e-learning ontwikkelaars in huis en kunnen klantspecifieke oplossingen maken. Wilt u de laatste ontwikkelingen niet missen? Schrijf u dan vooral in voor de Quecus PS nieuwsbriefE-learning mogelijkheden


Heeft u een wens voor een specifieke e-learning cursus? Geef het bij ons aan. We hebben  ontwikkelaars in huis en kunnen uw wensen wellicht verwezenlijken.  Waarom Quercus Technical Services?


  Eigen vakdocenten

  Theorie- en praktijklessen
  Brede keuze uit meer dan 50 trainingen
  2500 cursisten per jaar

  Ruim 25 jaar ervaring  Eigen vakdocenten  Prettige combinatie van theorie- en praktijkles  Brede keuze uit meer dan 50 trainingen  Ruim 3000 cursisten per jaar  25 jaar ervaring


  Voor vrijblijvend advies:  038 452 99 91


  info@qts.nl  Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur  Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


  Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de trainingen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.

  Quercus Technical Services
  Baileystraat 3, 8013 RV Zwolle