E-learning

Het begrip e-learning is niet meer weg te denken in een hedendaags leertraject. Bij Quercus is e-learning vaak onderdeel van onze blended learning ervaring. Blended learning is een mix van leermethoden. Enerzijds het klassikale lesmodel, anderzijds het online ondersteunende lesmodel. Zo heeft u the best of both worlds.

Blended learning

Blended learning biedt u de overduidelijke voordelen van e-learning, zoals: besparing van cursustijd, leren waar en wanneer het u uitkomt én leren in eigen tempo. Deze voordelen worden gecombineerd met de voordelen van een klassikale les, bijvoorbeeld interactie met de docent en gelijkgestemden.

Impressie e-learning

Bekijk in deze impressie onze hoogwaardige e-learningmodules die door onze eigen ontwikkelaars zijn gemaakt. Zo weet u wat u kunt verwachten van onze interactieve e-learning. 

 
Nieuw: e-learning Vakbekwaam Laagspanning (VP LS)

Vanaf begin 2020 is de cursus Vakbekwaam Persoon Laagspanning ook beschikbaar met e-learning. Daardoor bent u niet 3 dagen, maar 2 dagen aanwezig op onze cursuslocatie. Kiest u voor VP LS mét e-learning dan behandelt u het grootste gedeelte van de theorie online, waar én wanneer het u uitkomt. U heeft in 2020 dus twee cursusopties:

 

E-learning explosieveiligheid

Klanten weten onze e-learning explosieveiligheid (ATEX) al geruime tijd te vinden. Vaak in combinatie met klassikale les(sen), maar de e-learning is ook als losstaande cursus verkrijgbaar. 

E-learning op maat

Wij kunnen e-learning voor u op maat maken. Dus wilt u een unieke e-learning, met eigen bedrijfsspecifieke veiligheidsvoorschriften of -regels? Dan maken onze ontwikkelaars de e-learning klantspecifiek. Wilt u weten wat wij u op het gebied van e-learning of blended learning kunnen bieden, neem dan contact met ons op. Wilt u de laatste ontwikkelingen niet missen? Schrijf u dan vooral in voor de Quecus PS nieuwsbrief

 

 

E-learning mogelijkheden

 

Heeft u een wens voor een specifieke
e-learning cursus? Geef het bij ons aan. We hebben  ontwikkelaars in huis en kunnen uw wensen wellicht verwezenlijken.

 

 

 

 

   

  Waarom Quercus Technical Services?

  Eigen vakdocenten
   
  Theorie- en praktijklessen
  Brede keuze uit meer dan 50 cursussen
  2500 cursisten per jaar
   
  Ruim 30 jaar ervaring
   

  Eigen vakdocenten
   

  Theorie- en praktijklessen

  Brede keuze uit meer dan 50 cursussen

  2500 cursisten per jaar

  Ruim 30 jaar ervaring
   

  Voor vrijblijvend advies over e-learning:
   

   

  038 452 99 91

  info@qts.nl

   

   

  Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

   

   

  Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


  Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.