Extra inspectiediensten

Inspectie van ontwerptekeningen

Gaat u een nieuwe fabriek bouwen of een nieuw productieproces inrichten en wilt u dat een onafhankelijke deskundige de elektrische ontwerptekeningen controleert? Schroom dan niet om contact op te nemen, want juist door op tijd gebruik te maken van onze diensten voorkomt u fouten tijdens de bouwfase en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. 

Commissioning inspectie

Het ontwerp van de nieuwe fabriek is definitief en nu wordt het tijd voor de bouwfase. Hoe weet u dan zeker dat de geleverde elektrische installaties voldoen aan de toen gestelde eisen? Door in de realisatiefase een commissioning inspectie uit te laten voeren door een onafhankelijke derde partij, zodat fouten bij het installeren tijdig worden getackeld. Vindt de controle pas plaats bij de oplevering, dan zijn gebreken meestal niet of moeilijk te herstellen.

Offshore hijskraaninspectie

Wij hebben ook de nodige ervaring met het inspecteren van offshore hijskranen. Dit kan wenselijk voor u zijn als u wilt aantonen aan de toezichthouder dat de hijskraan voldoet aan de gestelde eisen en normen.

Thermografie

Tijdens een thermografisch onderzoek, wordt er gezocht naar eventuele hotspots in uw installatie.

Power Quality

Met een power quality analyse sporen wij onverklaarbare storingen in uw elektrische installatie op.

Herinspectie

Uit een inspectie komt een lijst met mogelijke gebreken. Of die gebreken naderhand op een juiste wijze zijn opgelost, kunnen wij voor u aantonen door middel van een herinspectie. Uit praktijkervaring blijkt dat een herinspectie het beste kan worden uitgevoerd een half jaar na de eerdere inspectie. Dit in plaats van dat u wacht op de volgende inspectie die vaak pas over vijf jaar wordt uitgevoerd.

 

Voor advies over onze elektrotechnische inspecties:
 

 

038 452 99 91

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

 

 

Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.