Herexamens

Herexamen Aestimavi, Stipel en SCIOS

Vraag een herexamen aan als u niet geslaagd bent voor uw examen(s) en opnieuw uw kennis en kunde wilt laten toetsen. Een herexamen voor Aestimavi- en Stipel-certificatie of SCIOS-diplomering vraagt u eenvoudig per mail aan. Vergeet daarbij niet uw examenuitslag mee te sturen. Vervolgens stemt examenbureau Stichting Aestimavi een geschikte examendatum en -locatie met u af.
 

 

Herexamen CompEx certificaat

Wilt u een herexamen aanvragen voor CompEx-certificatie? Stuur dan een mail met uw persoonsgegevens en uw examenuitslag naar Quercus. Wij zorgen er dan voor dat u opnieuw examen kunt doen op een moment dat u gunstig uitkomt. 

 

U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen van ons een reactie op uw herexamen-aanvraag. Houd daarbij uw
spambox in de gaten.

Extra les/opfrisles

 

Wilt u een extra les voorafgaand aan uw herexamen om uw slagingskansen te verhogen? In onderling overleg stellen we een geschikte datum vast. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

Voor advies over (her)examens:
 

 

038 452 99 91

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

 

 

Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.