Wij blijven ook online

Online lesgeven is door het coronavirus in een stroomversnelling geraakt én dankzij onze investering in nieuwe interactieve smartboards wordt online leren nog leuker en gemakkelijker. Omdat de theorielessen op afstand goed zijn bevallen door zowel cursisten als docenten, blijven we onze cursussen (deels) online aanbieden. Het digitale klaslokaal is een uitstekend alternatief om u als klant tijdens deze uitzonderlijke situatie van dienst te kunnen blijven. Naast onze online lessen verzorgen we vanaf 28 april 2020 weer fysieke theorie- en praktijklessen aan kleinere groepen cursisten.Hoe het werkt

Een deelnemer ontvangt voor aanvang van de online les een link waarmee hij vanaf zijn eigen locatie kan inloggen. Daarnaast krijgt een deelnemer een beknopte handleiding om het online vergaderen te vergemakkelijken én wij sturen het lesboek naar uw huisadres toe. De docent start de cursus vervolgens op het aangegeven tijdstip, en net als bij een klassikale les kunnen deelnemers reageren en vragen stellen. Ook handig: de cursus kan worden opgenomen zodat de deelnemer de les kan terugkijken.

Quercus-docent die een online les verzorgt met behulp van één van onze nieuwe smartboards. 

Examens

Sommige theorie-examens zijn ook online af te nemen, voor de praktijk is dit niet mogelijk. Vanaf dinsdag 28 april zijn zowel de theorie- als de praktijkexamens ook weer mogelijk in fysieke vorm. Hoe deze op een verantwoorde wijze plaatsvinden, kunt u lezen in het coronaprotocol van het examenbureau.

Praktijkles

Praktijklessen vinden niet online plaats. Deze vinden vanaf dinsdag 28 april weer in fysieke vorm plaats.  

Quercus-docent Jasper Fledderus die online de theorieles van de cursus Inspecteur Laagspanning 1 verzorgt.

Meer informatie

Wilt u uw cursus (deels) online volgen? Laat het ons dan per mail weten. Binnenkort wordt het voor u mogelijk om u op de cursuspagina zelf in te schrijven voor de online variant. Het volledige cursusaanbod kunt u hier lezen. Voor vragen, kunt u ons mailen op info@qts.nl

Updates coronavirus

Klik op de button om belangrijke informatie over het coronavirus te lezen evenals specifieke maatregelen die Quercus neemt.
Quercus Technical Services

Baileystraat 3, 8013 RV Zwolle