Opleidingsprogramma Electrical Engineer

Electrical Engineers zijn nodig om de energietransitie in goede banen te leiden. Experts op het gebied van elektrische energietechniek die in staat zijn om ons elektriciteitsnet te doorgronden en die kunnen inspelen op de integratie van nieuwe energieaanbieders aan ons net.
Met meer dan 25 jaar ervaring in het opleiden op het gebied van elektrische energietechniek, heeft Quercus daarom het nieuwe modulaire opleidingsprogramma Electrical Engineer ontwikkeld. Het opleidingsprogramma is opgebouwd uit 9 modules en verdeeld over ruim dertig sessies.

Formele certificatie van electrical engineers

Na het volgen van de negen modules begrijpt u alle aspecten van elektrische energie en kunt u deze toepassen. Doorloopt u alle modules succesvol, dan krijgt u een formele certificatie (ISO-IEC 17024) en wordt u opgenomen in een internationaal register van electrical engineers. Met het hbo wordt gewerkt aan een associatie degree-erkenning.

Voor wie

Het opleidingsprogramma is interessant voor medewerkers van onder andere energie- en bouwbedrijven, netbeheerders, infrabedrijven en ingenieursbureaus. Denk daarbij aan functies zoals: werkvoorbereiders, projectleiders, installatieverantwoordelijken, asset managers en ontwerpers.

Waarom electrical engineer worden? 
  • Speel een rol van betekenis in de energietransitie
  • Investeer in uw kennis en kunde 
  • Formele certificatie 
  • Kennis delen met gelijkgestemden
Brochure

Voor meer informatie over het opleidingsprogramma Electrical Engineer, download de brochure.Waarom Quercus Technical Services?


Eigen vakdocenten

Theorie- en praktijklessen
Brede keuze uit meer dan 50 cursussen
2500 cursisten per jaar

Ruim 25 jaar ervaringEigen vakdocentenTheorie- en praktijklessenBrede keuze uit meer dan 50 cursussen2500 cursisten per jaarRuim 25 jaar ervaring


Voor advies over de opleiding electrical engineer:038 452 99 91


info@qts.nlBereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uurQuercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.

Quercus Technical Services
Baileystraat 3, 8013 RV Zwolle