E-learning

Het begrip e-learning is niet meer weg te denken in een hedendaags leertraject. Bij Quercus is e-learning vaak onderdeel van onze blended learning ervaring. Blended learning is een mix van leermethoden. Enerzijds het klassikale lesmodel, anderzijds het online ondersteunende lesmodel. Zo heeft u the best of both worlds.

Waarom

Er zijn een aantal directe voordelen van e-learning, zoals: besparing van trainingstijd, leren op elke locatie en in eigen tempo. Daarnaast ook de ervaring van een klassikale les, bijvoorbeeld interactie met de docent en gelijkgestemden.

Voordelen
 • Hoogwaardige e-learningmodules
 • Eigen ontwikkelaars en materiaal
 • Klantspecifieke e-learning
 • Altijd en overal beschikbaar
E-learning cursussen

Er zijn nu e-learning cursussen op gebied van explosieveiligheid en laagspanning en blijft in ontwikkeling voor andere cursussen. Een manier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, is via onze nieuwsbrief

Klantspecifiek

Wilt u weten wat wij u op het gebied van e-learning of blended learning kunnen bieden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben e-learning ontwikkelaars in huis en kunnen klantspecifieke oplossingen maken. 


E-learning mogelijkheden


Heeft u een wens voor een specifieke e-learning cursus? Geef het bij ons aan. We hebben onze e-learningontwikkelaars in huis. Wellicht dat we samen uw wens werkelijkheid kunnen maken. Wij staan u bij met raad en daad. 

  Waarom Quercus Technical Services?


  Eigen vakdocenten

  Theorie- en praktijklessen
  Brede keuze uit meer dan 50 trainingen
  2500 cursisten per jaar

  Ruim 25 jaar ervaring  Eigen vakdocenten  Prettige combinatie van theorie- en praktijkles  Brede keuze uit meer dan 50 trainingen  Ruim 3000 cursisten per jaar  25 jaar ervaring


  Voor vrijblijvend advies:  038 452 99 91


  info@qts.nl  Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur  Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


  Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de trainingen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.

  Quercus Technical Services
  Baileystraat 3, 8013 RV Zwolle