PBM's aanschaffen

In verband met ons coronaprotocol verzoeken wij cursisten om tijdens een praktijkles hun eigen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) te gebruiken. De PBM’s moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:

  1. Handschoenen: isolerend en vlamboogbestendig
  2. Gelaatsscherm: vlamboogbestendig
  3. Helm: E-kwaliteit
  4. Jas: vlamboogbestendig
Setje PBM's kopen

Heeft een cursist niet de beschikking over eigen PBM’s, dan kan hij deze via onze leverancier Batenburg, of Trital aanschaffen. Zij bieden een Arc Flash PBM-setje aan voor € 314,- exclusief btw. Dit pakket bestaat uit handschoenen, een gelaatsscherm en helm. Daarnaast kunt u via Trital in Hoogvliet een werkjas niveau 2 – Roots Multi Protector Basic ATPV 10.2cal/cm2 aanschaffen voor ongeveer € 60,- exclusief btw.

PBM's in bruikleen

Lukt het niet om (tijdig) een setje PBM's aan te schaffen, dan bieden wij op onze vestigingen PBM's aan in bruikleen. Deze worden uiteraard goed gereinigd voor deze van hand (of hoofd) wisselen.

PBM's aanvragen

Wilt u een eigen setje PBM's aanschaffen? Neem dan, bij voorkeur minimaal twee weken voor de startdatum, contact met Batenburg op via onderstaande gegevens. 

 

 

 

 

Update 04-03-2021

Coronaprotocol 

 

Het coronaprotocol is bedoeld om een cursus verantwoord te laten plaatsvinden voor zowel cursisten als onze medewerkers. In het kort is dit de basis van het protocol.