Opleidingsprogramma Electrical Transition Engineer

Op de politieke agenda staat het voldoen aan onze klimaatdoelstellingen bovenaan. Zonder experts op het gebied van elektrische energietechniek is dit een onbegonnen missie. Om de energietransitie in goede banen te leiden zijn electrical transition engineers nodig, die in staat zijn om ons elektriciteitsnet te doorgronden en in kunnen spelen op de integratie van nieuwe energieaanbieders aan ons net.

Opleiden draagt bij aan energietransitie

Quercus levert een bijdrage aan de energietransitie door medewerkers op te leiden die alle aspecten van elektrische energie begrijpen en toe kunnen passen. Duurzame oplossingen komen van medewerkers die ons elektriciteitsnetwerk met de verschillende toepassingen kunnen beredeneren en berekenen. Wij hebben daarom een opleidingsprogramma ontwikkeld dat alle aspecten afdekt van de elektrische energie.

Verlaagd tarief bij afname van het volledige programma

Bij afname van het gehele programma Electrical Transition Engineer bieden wij een korting van 10% over het cursustarief. Wilt u profiteren van deze korting? Schrijf u dan via de onderstaande knop in voor het volledige programma.

*Korting niet geldig in combinatie met andere klantenafspraken of overige korting.

 

Vooropleiding

U komt in aanmerking voor de opleiding als u beschikt over een afgeronde mbo-opleiding en een geldig Installatie- en/of Werkverantwoordelijke Hoog- en Laagspanning certificaat. Ook met een afgeronde hbo-opleiding kunt u worden toegelaten tot  de opleiding Electrical Transition Engineer. Met een hbo-opleiding volgt u nog wel twee praktijkdagen.  

Voor wie

Het opleidingsprogramma is interessant voor medewerkers van onder andere energie- en bouwbedrijven, netbeheerders, infrabedrijven, industriële bedrijven en ingenieursbureaus. Denk daarbij aan functies zoals: werkvoorbereiders, projectleiders, installatieverantwoordelijken, asset managers en ontwerpers.

Waarom Electrical Transition Engineer worden? 

  • Speel een rol van betekenis in de energietransitie
  • Investeer in uw kennis en kunde 
  • Kennis delen met gelijkgestemden

Waarom Quercus Technical Services?

Eigen vakdocenten
 
Theorie- en praktijklessen
Brede keuze uit meer dan 50 cursussen
2500 cursisten per jaar
 
Ruim 30 jaar ervaring
 

Eigen vakdocenten
 

Theorie- en praktijklessen

Brede keuze uit meer dan 50 cursussen

2500 cursisten per jaar

Ruim 30 jaar ervaring
 

Voor advies over de opleiding electrical engineer:
 

 

038 452 99 91

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

 

 

Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.