Cursussen industriële elektro- en energietechniek

 

 

Combicursussen Laag- en Hoogspanning
(NEN 3140/NEN 3840)

 

Kies een combinatiecursus laag- en hoogspanning, zoals: vakbekwaam persoon of installatie- en werkverantwoordelijke LS/HS. Leer veilig werken en de juiste procedures te hanteren.

 

 

Bekijk cursusaanbod ›

 

Cursussen Laagspanning
(NEN 1010/NEN 3140)

 

In onze laagspanningscursussen leert u veilig werken met elektrotechnische installaties en -arbeidsmiddelen. Ook leert u elektrische installaties verantwoord beheren, inspecteren of ontwerpen.

 

 

Bekijk cursusaanbod ›

 

Cursussen Hoogspanning
(NEN 3840)


In onze hoogspanningscursussen leert u veilig werken met elektrotechnische installaties en -arbeidsmiddelen. Ook leert u elektrische installaties verantwoord beheren, inspecteren of ontwerpen.

 

 

Bekijk cursusaanbod ›

 

Cursussen Explosieveiligheid (ATEX/CompEx/IECEx)
 

Leer gevaren herkennen en veilig werken in een omgeving met gas- of stofexplosiegevaar. Onze cursussen over explosieveiligheid geven invulling aan IEC 60079, ATEX 114 en ATEX 153.

 

 

Bekijk cursusaanbod ›

 

Cursussen Management
 

In onze managementcursussen leert u technische installaties verantwoord en effectief beheren. Waardevol voor asset managers, iv'ers, kwaliteit- en veiligheidsfunctionarissen en specialisten.

 

 

Bekijk cursusaanbod ›

 

Opleidingsprogramma Electrical Transition Engineer
 

Voor de elektrische experts van de toekomst die alle aspecten van elektrische energie begrijpen en toe kunnen passen. Wilt u een rol spelen in de energietransitie, start dan aan deze 6 modulen.

 

 

Bekijk opleidingsprogramma ›

 

Opleiding Technicus Engineering Installatie- en Werkverantwoordelijke LS/HS (Mbo-4)

 

In de BBL-opleiding Technicus Engineering IVWV LS/HS leert u de verantwoordelijkheid dragen ten aanzien van de juiste veiligheidsmaatregelen en procedures bij de bedrijfsvoering van elektrische installaties. 

 

 

Bekijk opleiding ›

 

Voor persoonlijk cursusadvies of hulp:
 

 

038 452 99 91

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

 

 

 

Waarom Quercus Technical Services?

 

Quercus Technical Services is al ruim 30 jaar de specialist in elektrische energietechniek. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige cursussen, inspecties en vakkundig advies op het gebied van:

  • Laagspanning: NEN 1010 en NEN 3140
  • Hoogspanning: NEN 3840 en NEN-EN-IEC 61936-1
  • Explosieveiligheid: ATEX, CompEx en IECEx 05
  • Management

Meer over QTS ›