Over Quercus

Quercus Technical Services B.V. heeft zich als doel gesteld om het elektrotechnische kennis- en competentieniveau van zowel technici als niet-technici te verhogen en daarmee een echte bijdrage te leveren aan een veilige (elektrische) bedrijfsvoering. Dat doen wij sinds het jaar 1990. Met ruim 30 jaar ervaring zorgen wij dat organisaties beschikken over veilige en bedrijfszekere elektrische installaties met uitstekende prestaties.

 

 

Quercus diensten

Onze elektrotechnische dienstverlening bestaat uit drie pijlers: 

  • Inspecties
  • Cursussen
  • Advies

De diensten hebben betrekking op de volledige levenscyclus van elektrotechnische laag- en hoogspanningsinstallaties.
U kunt onze expertise inschakelen bij het ontwerp, de bouw, inbedrijfstelling, bediening, onderhoud en ontmanteling van elektrische installaties. We leggen daarbij de nadruk op veiligheid, beschikbaarheid en continuïteit.

 

"“Quercus uw kennispartner in elektrische energietechniek

 

Onze klanten

Wij werken voor ingenieursbureaus, productie- en distributiebedrijven, (semi)overheden, kennis- en zorginstellingen, fabrikanten, installateurs en technische dienstverleners. Onze expertise en ervaring strekt zich uit over olie en gas, chemie, utiliteit, infra en transport, water en energie. Internationaal werken wij voor organisaties in Kazachstan, Nigeria, Polen, Rusland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Vier vestigingen

Quercus heeft vier vestigingen in Nederland. De hoofdvestiging staat in Zwolle en onze andere cursuslocaties kunt u vinden in Berkel en Rodenrijs, Den Helder en Vlissingen. Alle opleidingslocaties beschikken over unieke practica waar u de theorie direct in praktijk kunt brengen.

Persoonscertificatie en diplomering

Onze cursussen kunt u afsluiten met een verschillende persoonscertificaten of diploma's, waaronder Stipel, Scios en CompEx. Examinering en certificering bieden een uniforme manier om duidelijkheid te geven wat een deelnemer moet kennen en kunnen om veilig te werken aan, met of in de nabijheid van een elektrotechnische installatie.
 

"Wij leiden personen niet op om een kunstje te leren,
wij leiden personen op zodat zij op verantwoorde wijze taken kunnen verrichten

(Paul Koop, eigenaar en oprichter Quercus Technical Services B.V.)

Voor meer informatie over Quercus:
 

 

038 452 99 91

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

 

 

Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.