Asset Management ISO 55000

In de masterclass Asset Management staat de normenreeks ISO 55000 over asset management centraal. Het principe is logisch en eenvoudig. Een ontwerp gevolgd door constructie, installatie en commissioning moet leiden tot een functionele en bedrijfszekere installatie.

Cursusinhoud

De installatie is de kern in het transformatieproces, daarmee dienen bedrijfsdoelstellingen te worden gerealiseerd. Dat vraagt om “asset management in control” ofwel installatie-integriteit. Dat kunt u borgen door een systeem dat de kritische beheersfactoren van de installatie afdekt met, gericht op deze aspecten, vakbekwaam personeel. Hoe vult u dit in voor bestaande assets en hoe doet u dat voor nog te realiseren assets? Wij laten het u zien in pragmatische cursus Asset Management ISO 55000.

In de masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod: ISO 55000: termen, principes en definities van asset management, ISO 55001: eisenpakket (stakeholderanalyse, risicomanagement, leiderschap, beheersing van uitvoerende processen), ISO 55002: richtlijnen voor implementatie van ISO 55001, onderhoud en inspectie, documentenbeheer, aanwijsbeleid, opleiding en informatie personeel, life cycle management en kostenbeheersing.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor: installatieverantwoordelijken, adviseurs, hoofden van technische diensten, ontwerpers, kwaliteitsfunctionarissen en management- en technische specialisten.

Vooropleiding

Deze masterclass Asset Management vereist geen specifieke vooropleiding.

Cursusduur

De masterclass is een 2-daags aaneengesloten programma met gezamenlijk diner, avondsessie en overnachting. De tweede dag start met een ontbijt en eindigt halverwege de middag.

Afsluiting

De masterclass asset management ISO 55000 kunt u afsluiten met een theorie-examen.  Er zijn twee mogelijkheden om de cursus af te ronden: 

  1. Aestimavi certificaat 
  2. Bewijs van deelname 

Cursus in het kort

 

   € 2.300 p.p.

 

   2 dagen - theorie

 

   € 295

 

   Aestimavi € 79

 

De cursusprijs is inclusief lesmateriaal en lunch en exclusief btw, examen- en certificaatkosten.

----------------------------------------------------------------------------------

Download cursusbrochure

Asset Management (PDF)

 

 

 

Cursusbeoordeling

7,5

Gebaseerd op 8 beoordelingen

 

Testimonial

'Goede kennis van de docent met betrekking tot assetmanagement'

 

 

Maatwerk of incompany

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan om deze cursus op maat te laten maken of incompany te volgen.