Online theorieles volgen

Omdat theorielessen online goed zijn bevallen door zowel cursisten als docenten én de strenge lockdown op 15 december 2020 is afgekondigd, blijven we onze cursussen deels op afstand aanbieden. Het digitale klaslokaal is een uitstekend alternatief om u als klant tijdens deze onzekere tijden van dienst te kunnen blijven. Dankzij onze investering in nieuwe interactieve smartboards is online leren nog leuker en gemakkelijker geworden. Een uitzondering op onze online theorielessen zijn: praktijklessen en examens.
 

Video: hoe ziet een online theorieles bij Quercus eruit?

Hoe een online les volgen werkt

Een deelnemer ontvangt voor aanvang van de online les een link waarmee hij vanaf zijn eigen locatie kan inloggen. Daarnaast krijgt een deelnemer een beknopte handleiding om het online vergaderen te vergemakkelijken én wij sturen het lesboek naar uw huisadres toe. De docent start de cursus vervolgens op het aangegeven tijdstip, en net als bij een klassikale les kunnen deelnemers reageren en vragen stellen. Ook handig: de cursus kan worden opgenomen zodat de deelnemer de les kan terugkijken. 

Afbeelding 1: Quercus-docent die een online les verzorgt met behulp van één van onze nieuwe smartboards. 

Examens

Sommige theorie-examens zijn ook online af te nemen, voor de praktijk is dit helaas niet mogelijk. Hoe de fysieke examens op een verantwoorde wijze plaatsvinden, kunt u lezen in het coronaprotocol van het examenbureau.

Praktijkles

Praktijklessen vinden niet online plaats. Deze kunt u fysiek volgen.   

Afbeelding 2: Quercus-docent die online de theorieles van de cursus Inspecteur Laagspanning 1 verzorgt.

Meer informatie

Heeft u vragen over de online theorieles of wilt u meer informatie over onze online werkwijze? Stuur dan gerust een email naar info@qts.nl. Wij helpen u, ook online, graag een handje!

Updates coronavirus

 

Alle relevante informatie met betrekking tot corona en onze dienstverlening kunt u op de pagina coronabeleid lezen.

 

 

 

Quercus Technical Services

Baileystraat 3, 8013 RV Zwolle