Vacature Docent Explosieveiligheid (Zwolle)

Wie is Quercus? 

Quercus Technical Services B.V. is één van de belangrijkste spelers op de industriële markt van explosieveilige installaties als het gaat om cursussen, inspecties en advies. Wij opereren zowel op nationaal als op internationaal niveau op het gebied van laagspanning, hoogspanning en explosieveiligheid (ATEX/CompEx/IECEx). De specialisaties omvatten zowel de elektrische als mechanische bedrijfsvoering, als het veilig werken aan of in de nabijheid van de installatie. 

Voor onze locatie in Zwolle zijn wij op zoek naar een:

Docent Explosieveiligheid

Functieomschrijving

Als docent Explosieveiligheid geef je niet alleen cursussen, maar word je zelf ook actief betrokken bij de ontwikkeling hiervan. Door technische ontwikkelingen, voortschrijdende inzichten en veranderlijke regelgeving, moet het lesmateriaal regelmatig worden aangepast. Je bent hierdoor binnen het team medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van lesmateriaal, zoals theorieboeken, presentaties en werkboeken die tijdens de cursussen worden gebruikt. 

Het is een pré dat je niet alleen kennis hebt van Explosieveiligheid, maar dat je ook de intentie hebt jezelf steeds verder te ontwikkelen om onze klanten van de juiste informatie te kunnen voorzien en antwoorden te geven op vragen van de cursisten. Tijdens de praktijktrainingen beoordeel je of de cursisten het geleerde in praktijk kunnen brengen. Quercus verzorgt cursussen voor diverse functies als: Operators, Monteurs, Inspecteurs, Verantwoordelijke Personen en Ontwerpers. 

Functie-eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mts/mbo niveau 4 elektrotechnische opleiding
  • Je hebt aantoonbare praktijkkennis in het vakgebied explosieveiligheid
  • Je hebt affiniteit met lesgeven
  • Je bent woonachtig in de regio Zwolle
  • Je bent pragmatisch ingesteld en kunt goed communiceren
Wij bieden
  • Een zelfstandige en interessante functie in een gezonde, dynamische onderneming waar dienstverlening voorop staat
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast team
  • Volop ontplooiing- en opleidingsmogelijkheden
  • Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden
Geïnteresseerd

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met C. Labad. Is dit de vacature die bij je past? Stuur dan je sollicitatie met cv naar c.labad@qts.nl.

Quercus Technical Services B.V.
Mevrouw C. Labad
o.v.v. Vacature Docent Explosieveiligheid Zwolle
E: c.labad@qts.nl
T: 038 452 99 91

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld                                                                                                                         Update: 30 september 2019

Overige vacatures


Naast een Docent Explosieveiligheid voor onze cursuslocatie in Zwolle, zijn wij op zoek naar:Voor meer informatie over Quercus:038 452 99 91


info@qts.nlBereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uurQuercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de trainingen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.

Quercus Technical Services
Baileystraat 3, 8013 RV Zwolle