Vacature Docent Explosieveiligheid (Zwolle)

Voor onze locatie in Zwolle zijn wij op zoek naar een:

Docent Explosieveiligheid

Functieomschrijving

Als docent explosieveiligheid geef je niet alleen cursussen, maar word je zelf ook actief betrokken bij de ontwikkeling hiervan. Door technische ontwikkelingen, voortschrijdende inzichten en veranderlijke regelgeving, moet het lesmateriaal regelmatig worden aangepast. Je bent hierdoor binnen het team medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van lesmateriaal, zoals theorieboeken, presentaties en werkboeken die tijdens de cursussen worden gebruikt. 

Het is een pré dat je niet alleen kennis hebt van explosieveiligheid, maar dat je ook de intentie hebt jezelf steeds verder te ontwikkelen om onze klanten van de juiste informatie te kunnen voorzien en antwoorden te geven op vragen van de cursisten. Tijdens de praktijkcursussen beoordeel je of de cursisten het geleerde in praktijk kunnen brengen.

Quercus verzorgt explosieveiligheidscursussen voor diverse functies als: Operators, Monteurs, Inspecteurs, Verantwoordelijke Personen en Ontwerpers. Tevens verzorgt Quercus een managementcursus voor ‘Explosieveilige bedrijfsvoering’. 
 

'Quercus uw kennispartner in elektrische energietechniek'

 
Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een afgeronde mts/mbo-niveau 4 elektrotechnische opleiding
 • Je hebt aantoonbare praktijkkennis in het vakgebied explosieveiligheid
 • Je hebt affiniteit met lesgeven
 • Je bent woonachtig in de regio Zwolle
 • Je bent pragmatisch ingesteld en kunt goed communiceren
Wij bieden
 • Een zelfstandige en interessante functie in een gezonde, dynamische onderneming
  waar dienstverlening voorop staat
 • Een prettige werksfeer in een enthousiast team
 • Volop ontplooiing- en opleidingsmogelijkheden
 • Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden
Geïnteresseerd

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw Consuela Labad. Is dit de vacature die bij je past? Stuur dan je sollicitatie met cv, onder vermelding van Vacature Docent Explosieveiligheid - Zwolle, naar c.labad@qts.nl.
 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld                                                                                                                         Update: 30 april 2021

Wie is Quercus?

 

Quercus Technical Services B.V. is al meer dan 30 jaar de specialist in elektro- en energietechniek. Bedrijven werkzaam in onder andere de olie en gas, utiliteit, infra en transport, water en energie kunnen bij ons terecht voor hoogwaardige cursussen, inspecties en vakkundig advies op het gebied van laagspanning, hoogspanning en explosieveiligheid (ATEX, CompEx en IECEx).

 

Met onze explosieveiligheidscursussen verhogen wij het kennis- en competentieniveau van medewerkers én leveren we een echte bijdrage aan een veilige elektrische en mechanische bedrijfsvoering. Klanten kunnen onze expertise inschakelen bij het ontwerp, de bouw, inbedrijfstelling, bediening, onderhoud en ontmanteling van elektrische installaties.

Download de vacature

 

Download de printversie van de vacature Docent Explosieveiligheid - Zwolle hieronder.

 

 

 

Alle vacatures

 

Bent u benieuwd naar onze overige vacatures, bekijk dan onze vacature overzichtspagina.

 

 

Meer informatie over de vacature Docent Explosieveiligheid:
 

 

 

038 452 99 91

 

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

 

 

Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.

Quercus Technical Services
Baileystraat 3, 8013 RV Zwolle