Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Quercus Technical Services. Wij helpen u graag bij al uw vragen over onze diensten. De antwoorden op de meest voorkomende vragen van onze relaties hebben wij hier voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag niet in dit rijtje of voldoet het antwoord niet (helemaal), aarzel dan niet en neem contact op. 

De onderdelen van onze klantenservice
 
Veelvoorkomend

Wellicht staat uw antwoord al bij één van de veelgestelde vragen. Ga hiervoor naar de pagina FAQQ (Frequently Asked Quercus Questions). 

  • Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag is ons kantoor van 8.00 uur tot en met 16.30 uur geopend voor bezoekers. Telefonisch zijn wij op deze dagen bereikbaar van 8.00 uur tot 16.30 uur. Zowel de openingstijden als de tijden waarop we telefonisch bereikbaar zijn, zijn met uitzondering van feestdagen.

Algemeen
  • Algemene voorwaarden

Op de levering van de diensten van Quercus Technical Services B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. 

  • Privacy

Deze website wordt beheerd door Quercus. Als beheerder van deze website kan Quercus gegevens over de bezoekers en het gebruik van de website verzamelen, analyseren en verwerken ten behoeve van haar bedrijfsvoering.

Quercus vindt het belangrijk, dat de bezoekers van qts.nl weten wat er gebeurt met de door hen ingevoerde of achtergelaten persoonlijke gegevens. Privacy is een onderwerp dat Quercus serieus neemt.

Uw persoonlijke gegevens die door of via deze website worden verzameld, zullen door Quercus niet aan derden worden verhuurd of verkocht, noch openbaar worden gemaakt, tenzij openbaarmaking vereist is op grond van een wettelijke verplichting.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Quercus Technical Services B.V., Baileystraat 3, 8013 RV te Zwolle. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens zijn de verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de Toezichthouders, het College beschermingpersoonsgegeven te Den Haag.

Lees ons privacy statement.

Inschrijven voor een cursus
  • Informatie voor u zich inschrijft

Informatie over onze cursussen vindt u in het cursusoverzicht en in onze informatiewijzer. De informatiewijzer kunt u aanvragen via het contactformulier. Als u hulp wenst bij het bepalen van de juiste cursus, kunt u contact opnemen met ons via onderstaande gegevens.

Hotelovernachting

Wanneer u een cursus in Zwolle heeft en u wilt overnachten in een hotel dan kunt u met de code "Quercus" met korting een kamer boeken in Hotel Lumen te Zwolle.

Klacht

Heeft u een klacht over een van onze diensten, vul dan dit klachtenformulier volledig in en stuur deze naar ons op. U ontvangt binnen vijf werkdagen een ontvangstbevestiging. Na de ontvangstbevestiging gaan wij binnen twee weken samen met u op zoek naar een passende oplossing. Lees ons klachtenreglement na om de volledige procedure in te zien. 

Prijzen/indexatie

Voor de prijzen van onze dienstverlening kijken wij naar de marktontwikkelingen en trachten we onze indexering grotendeels te baseren op gepubliceerde indexcijfers door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Anders dan voorgaande jaren ontkomen wij niet aan een indexatie, tot 2 maal per jaar, vanwege oplopende kosten in onze uitvoering. Om geen afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening zien wij ons genoodzaakt om de tarieven te verhogen. Onze administratiekosten zijn €25

Download van brochures

U geeft met het downloaden van onze  brochures toestemming dat wij u kunnen berichten omtrent de inhoud van de brochure op het opgegeven e-mail adres.

Uw antwoord niet gevonden?
 

Staat uw vraag er niet bij of heeft u nog een vraag naar aanleiding van een antwoord, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

 

 

Vragen over het examen?

 

Neem contact op met Quercus en wij zoeken het antwoord voor u uit bij het examenbureau Aestimavi.

Heeft u nog vragen, bel of mail:
 

 

038 452 99 91

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 16:30 uur

 

 

Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.