Werken bij

Bent u op zoek naar een nieuwe baan in de elektrische energietechniek? Bekijk dan de openstaande vacatures van Quercus en kom bij ons werken. Quercus Technical Services B.V. is een familiebedrijf dat met 50 medewerkers verantwoordelijk is voor het uitvoeren van elektrotechnische inspecties en het verzorgen van opleidingen voor alle segmenten van de industriële markt.
 

"Meer dan genoeg banen om uw energie in te steken

 
Dynamische omgeving

Wij bieden werk in een dynamische omgeving met gepassioneerde collega's. Quercus staat voor divers werk, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een informele werksfeer. U kunt zich als medewerker van Quercus verder ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Wij zijn altijd op zoek naar docenten (in spé) voor de Laagspanning, Hoogspanning of Explosieveiligheid. Ook inspecteurs, zowel on- en offshore, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan genoeg banen om uw energie in te steken. 
 

 

Wij horen graag van u

Voor meer informatie over onze vacatures kunt u contact opnemen met mevrouw Consuela Labad van onze HR-afdeling.
U kunt haar bereiken via 038 452 99 91 of stuur een mail naar c.labad@qts.nl.

 

 

Meer informatie over vacatures van Quercus:
 

 

 

038 452 99 91

 

info@qts.nl

 

 

Bereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uur

 

 

Quercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de cursussen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.