Vacature Docent Laag- en/of Hoogspanning

Wie is Quercus? 

Quercus Technical Services B.V. is één van de belangrijkste spelers op de industriële markt van elektrotechnische installaties als het gaat om cursussen, inspecties en advies. Wij opereren zowel op nationaal als op internationaal niveau op het gebied van laagspanning, hoogspanning en explosieveiligheid. 

Voor onze locatie in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een:

Docent Laag- en/of Hoogspanning

Functieomschrijving

Als docent bij Quercus geef je cursus, ontwikkel je lesmateriaal en geef je advies aan klanten. Het verzorgen van cursussen op het gebied van laag- en/of hoogspanningstechniek kan op allerlei niveaus plaatsvinden; van de Voldoend Onderricht Persoon (VOP) tot de Ontwerpdeskundige (OD). Om de lessen te ondersteunen wordt er gebruikgemaakt van lesmateriaal dat door de docenten zelf gemaakt wordt. Dit kan een lesboek zijn, maar ook e-learningmodulen. Daarnaast geef je als docent advies aan klanten over bedrijfsvoering van elektrische installaties, maar ook op technische gebieden zoals selectiviteitstudies. Naast de theorie word je in een uitgebreid practicum praktische vaardigheden bijgebracht.   

Functie-eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo+/hbo-opleiding energietechniek
  • Je hebt aantoonbare praktijkkennis in het vakgebied energietechniek
  • Je hebt affiniteit met lesgeven
  • Je bent woonachtig in de regio Berkel en Rodenrijs
Wij bieden
  • Een zelfstandige en interessante functie in een gezonde, dynamische onderneming waar dienstverlening voorop staat
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast team
  • Volop ontplooiing- en opleidingsmogelijkheden
  • Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden
Geïnteresseerd

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met C. Labad. Is dit de vacature die bij je past? Stuur dan je sollicitatie met cv naar c.labad@qts.nl.

Quercus Technical Services B.V.
Mevrouw C. Labad
o.v.v. Vacature Docent Laag- en/of Hoogspanning Berkel
E: c.labad@qts.nl
T: 038 452 99 91

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld                                                                                                                         Update: 30 september 2019

Overige vacatures


Naast een Docent Laagspanning- en/of Hoogspanning (Berkel en Rodenrijs), zijn wij op zoek naar:Voor meer informatie over Quercus:038 452 99 91


info@qts.nlBereikbaar op werkdagen van 07:30 tot 16:30 uurQuercus PS nieuwsbrief ontvangen?


Ontvang iedere maand interessante ontwikkelingen uit de markt via de Quercus PS. Meld u nu aan en krijg een overzicht van de trainingen en interessante artikelen van onze docenten in uw mailbox.

Quercus Technical Services
Baileystraat 3, 8013 RV Zwolle